Brommobielen

Dealer van Microcar en Ligier

Nieuwe en gebruikte brommobielenBrommobielen

De mooiste brommobiel kunt u bij ons bekijken en natuurlijk kunt u ook een proefritje maken.
We zijn dealer van Microcar, maar verkopen ook andere merken.

Microcar en Ligier hebben allebei een eigen ultramoderne fabriek in Frankrijk. Er worden brommobielen geproduceerd die voldoen aan de Europese eisen.

Alle Microcars en Ligiers brommobielen hebben motoren die vallen in de categorie A, wat betreft uitstoot van CO2 gassen. Bij de ontwikkeling van de Microcar en Ligier brommobielen heeft men natuurlijk ook rekening gehouden met het milieu en er voor gezorgd dat 95,9 % van elke Microcar en Ligier brommobiel te recyclen is.

De Microcar en Ligier brommobielen geven de mogelijkheid om volop te genieten van uw rijplezier. U zit warm en droog in de winter. Koel zitten in de zomer kan ook, door de optionele airco. Bekijk alle modellen

Voordelen

De Microcar en Ligier brommobielen hebben veel voordelen

Er is geen sprake van wegenbelasting. Dat scheelt, vergeleken met een kleine personenauto, al snel 250 euro per jaar. U zit droog en u heeft (als u dat wenst) een gezellig muziekje aan. De automatische versnellingsbak zorgt voor een rustige doorstroming in het verkeer. In deze meeste modellen zijn de elektrisch bedienbare ruiten standaard, evenals de centrale portiervergrendeling met afstandbediening.

Microcars en Ligiers rijden op diesel. Dat heeft te maken met de relatief kleine motor die er in zit. Een dieselmotor is veel krachtiger en daarom beter geschikt voor een brommobiel dan een benzinemotor. Het voordeel voor u is de lagere literprijs voor diesel. Tevens zijn de Microcar en Ligier motoren erg zuinig. Het verbruik is gemiddeld 1 liter op 25 kilometer.

Nog een voordeel is de mogelijkheid om uw brommobiel uit te rusten met airconditioning. Lekker koel in de zomer en geen beslagen ruiten in de winter. De airco is alleen mogelijk in combinatie met de DCI-492 motor van Lombardini.

Ook een voordeel is de gespecialiseerde dealerorganisatie. Vaak bedrijven die al jarenlang ervaring hebben met reparatie en onderhoud van brommobielen.

U kunt alles op onze occasions pagina’s bekijken.